Rüyada bahçesini yaşadığı yeri ve orada beslediği danayı ailesini görmek

Sevgili okurumdan gelen rüya;

Merhaba ben ruyamda bahcede ciceklerime bakıyordum ve babam ineklerin yanında saman veriyordu ablamda ineklerin altını temizliyordu birden dana ablamın yanından dışarı kactı ablam bana bagırdı dana senin yuzunden kactı diye ben de ben bahcedeyim dana gormedim bile diyorum ve ablam danayı iceri koyma alışırken sinirlendi ve danayı duvarda itti dana duştugunde hemen toparlanamadı ve acı bir şekilde meledi ayagını aksayarak iceri girdi ve bahce kapısından atlayıp bahceye girdi bahce kapısını actım geri cıksın diye ve koşarak cıktı yere duştu ben agzına su koydum ve bayıldı dana babama veteriner cağıralım dedim babam veteriner gelene kadar ölur dedi orda uyandım ne anlama geliyor

Sevgili okurum; çiçek görmek, yeni güzel ve olumlu şeylerin olacağı anlamına gelir. Baba, abla görmek kuvvettir. Destekçidir. İnek görmek, mala mülke kısmete yeni kurulacak aileye yorulur. İnek beslemek, zamanında verilen emeklerin karşılığının alınacağı anlamına gelir. Ablanızın dana beslemesi onun iyi huylu güzel karakterli bir insan olduğunu işaret eder. Aynı zamanda ablanızın çevresinde ona destek olan sağlam kişilerin varlığına işaret eder. Ablanızın danayı duvara itmesi dananın sendelemesi, ablanızın etrafında olan zengin kuvvetli kişilerin varlığını reddetmesi istememesi anlamına geliyor. Dananın acı çekmesi kişinin rüya sahibinin yardım sever bir kimse olduğu fakat fazla da mavi boncuk dağıtmadığı anlamına gelir.Siz hayvana su içirerek yardıma muhtaç kimselere el uzatacağınızı haber verir bir rüyadır.Hoşunuza gitmeyecek bir haber alacakken son anda güzel bir haberle neşe bulacaksınız. Dananın bayılması mutlulukla sonuçlanacak bir haber alınması anlamına geliyor.

Sevgilerimle

Sema: Okumayı, yazmayı, araştırmayı, insanlarla iletişimi seven, gelişime açık, yenilikçi ve gerçekçi olmayı seven birisiyim. Sade ve yalın olan her şey hoşuma gider. Rüya yorumlamayı küçük yaşlarda anneannemden öğrendim ve bunu sitemde elimden geldiğince sizlerle paylaştım. Her gördüğüm rüyayı not ederek araştırmaktan çok zevk alırdım. Neye işaret eder diye çok merak ederdim. Tecrübelerden de yola çıkarak sizleri de bir kaç kategoride bilgilendirmek istedim. Çoğu rüya yorumum gerçek hayatta yaşanan ve denenmişliklerden oluşmaktadır. Sizlerle paylaştığım her kategori deki yazılarımla ilgili bilmek istediğiniz ne varsa yorum kısmına yazabilirsiniz. En kısa sürede sizlere cevap vererek merak ettiğiniz şeyler hakkında sizlere bilgi vermek isterim. Yazılarımı okuduktan sonra beğeni yapıp puan vermeyi unutmayınız. Gösterdiğiniz ilgiye şimdiden teşekkür ederim.