Rüyada Denizde Nehirde Yüzdüğünü Görmenin Anlamı

Rüyada denizde yüzdüğünü görmek, eğer ulaşılan bir nokta varsa kısa vadede bir olay karşısında sonuca ulaşılacağı anlamına gelir. Eğer rüyada uçsuz bucaksız bir denizde sürekli yüzdüğünü görmek uzun vadede iş hayatında çok iyi yerlere gelineceği sonsuz başarı elde edeceği  şeklinde yorumlanmaktadır.Rüyasında yüzdüğünü gören kişi güzel başarılar elde edeceği bir iş yolculuğuna çıkacaktır. Rüyada Nehir yada denizde yüzdüğünü görmek din ve itikat güzelliğine yada tevekkülle tehlikeli bir yolculuğa çıkılacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada görülen deniz, okyanus yada nehir suyu KİRLİ  ise rüyayı gören kişi kötü yollardan gelir elde edecek anlamına gelmektedir.Rüyayı gören kişi yüzdüğü suyun dibinden, suyun altından yüzüyorsa herkesten gizleyerek gelir elde edecek diye yorumlanmaktadır.  Masmavi, berrak bir denizde yüzmek huzurlu, başarılı, rahat bir hayat geçirecek diye yorumlanmaktadır. Bir diğer yoruma göre de: Rüyada denizde yüzdüğünü gören kimse alimse ilimde arzu ettiği şeylere ve isteğine dileğine kavuşur.

Rüyada deniz ve nehirde yüzmek rüya sahibinin dininin güzelliğine ve itikatının sağlamlığına işaret eder. Karada yüzdüğünü gören kimse hapsolunur. Yüzmede hissettiği çetinlik ve kolaylık nispetince ve sahile yakınlığı miktarınca hapiste durur. Denizin derin yerine girdiğinde ve orada güzel ve hoş bir şekilde yüzdüğünü görse, büyük bir is veya büyük bir memuriyete gireceği şeklinde yorumlanmaktadır.

 

Sema: Okumayı, yazmayı, araştırmayı, insanlarla iletişimi seven, gelişime açık, yenilikçi ve gerçekçi olmayı seven birisiyim. Sade ve yalın olan her şey hoşuma gider. Rüya yorumlamayı küçük yaşlarda anneannemden öğrendim ve bunu sitemde elimden geldiğince sizlerle paylaştım. Her gördüğüm rüyayı not ederek araştırmaktan çok zevk alırdım. Neye işaret eder diye çok merak ederdim. Tecrübelerden de yola çıkarak sizleri de bir kaç kategoride bilgilendirmek istedim. Çoğu rüya yorumum gerçek hayatta yaşanan ve denenmişliklerden oluşmaktadır. Sizlerle paylaştığım her kategori deki yazılarımla ilgili bilmek istediğiniz ne varsa yorum kısmına yazabilirsiniz. En kısa sürede sizlere cevap vererek merak ettiğiniz şeyler hakkında sizlere bilgi vermek isterim. Yazılarımı okuduktan sonra beğeni yapıp puan vermeyi unutmayınız. Gösterdiğiniz ilgiye şimdiden teşekkür ederim.