Rüyada nehir görmek, rüyada ip, görmek Ne Demek?

Değerli okurumdan gelen rüya;

Rüyamda akan bir nehir ve üzerinde küçük bir adacık vardı, o adanın üzerinde de bir ev vardı, evin hemen yanında da büyük bir ağaç vardı, Adadaki evde oturan insanları Normalde tanıyorum tanıdığım insanlar, nehrin hemen karşısında Bizim de evimiz varmış babam Adadaki o ağaca ip bağlamış bizim eve kadar geliyor ip Ben iple çekiyorum adam hareket ediyor suyun üzerinde geziyor daha sonra Adadaki kişileri neden kızmadı acaba diyorum kendi kendime Nehirdeki suyun güçlü akıntısına rağmen adayı çok kolay hareket ettirebiliyor dum daha sonra vazgeçtim ip ile adayı çekmekten Onu hareket ettirmekten Bizim Evde amcamın kızı yanımdaydı onunla bir şeyler konuşuyorduk Daha sonra beraber yola çıktık yürüyoruz yürürken elimi onun omzuna attım arkadaş gibi O da elimi omuzundan indirdi öylece beraber bir yere doğru yürüyorduk yolda

Öncelikle Allah hayırlara çıkartsın diyelim.

Rüyanız hem çok anlamlı hem de çok güzel.

Nehir görmek, temiz su görmek hayatınıza dair güzel şeylerin yaşanması anlamına gelir. İnsan gücüyle hareket ettirilemeyen bir şeye müdahale edebilmeniz demek, Allah’ın izniyle bazı istenen olay yada şeylerin gerçekleşeceği anlamına gelir. Adana oturan kişileri tanıyorum dediniz. Tanıyorsunuz ama kendinizden evinizden ailenizden dışlamış gözüküyorsunuz, yada görüşmüyorsunuz. Gelişecek bazı olay ve durumlara karşı siz müdahaleci davranacaksınız. Olumsuz bir şey yaşanmayacak. İp tek başına yol demek. Yolculuk edeceksiniz yada farklı bir yerden birisinin geleceğinin müjdecisidir. Kuracağınız iletişimlere dikkat etmelisiniz. Tartışmalardan sakının. Özellikle babanızın tarafından birileriyle iletişiminize dikkat edin. size bazı tepkileri olabilir. amca kızınızın omzuna dokunmanız ve onun geri çekmesi, sıkıntınıza dahil edecekken onun bunu üstüne almaması anlamına geliyor.

ağaç, soy, sop anlamına gelir. Gelişmek, büyümek, faydalı birey olmanın habercisidir.

Sevgilerimle.

Sema: Okumayı, yazmayı, araştırmayı, insanlarla iletişimi seven, gelişime açık, yenilikçi ve gerçekçi olmayı seven birisiyim. Sade ve yalın olan her şey hoşuma gider. Rüya yorumlamayı küçük yaşlarda anneannemden öğrendim ve bunu sitemde elimden geldiğince sizlerle paylaştım. Her gördüğüm rüyayı not ederek araştırmaktan çok zevk alırdım. Neye işaret eder diye çok merak ederdim. Tecrübelerden de yola çıkarak sizleri de bir kaç kategoride bilgilendirmek istedim. Çoğu rüya yorumum gerçek hayatta yaşanan ve denenmişliklerden oluşmaktadır. Sizlerle paylaştığım her kategori deki yazılarımla ilgili bilmek istediğiniz ne varsa yorum kısmına yazabilirsiniz. En kısa sürede sizlere cevap vererek merak ettiğiniz şeyler hakkında sizlere bilgi vermek isterim. Yazılarımı okuduktan sonra beğeni yapıp puan vermeyi unutmayınız. Gösterdiğiniz ilgiye şimdiden teşekkür ederim.