Rüyada Zayıf Olduğunu Görmenin Anlamı

Rüya sahibinin kendisini olduğundan farklı görmesi, bir çok şekilde yorumlanabilir. Rüyada kendisini olduğu görüntünün dışında zayıf görmesi iki şekilde yorumlanır. İki ayrı şekilde yorumlanmasının nedeni: kişinin yaşadığı içinde bulunduğu durumla ayırt edilebilmektedir.

Rüyada Zayıf Olduğunu Görmek 1 :

Kişinin bir çok yönden güçsüzleşmesi anlamına gelir. İş hayatında olumsuz şeylerle karşılaşılacağı, statüsünün geri plana düşeceğine yorulur. Mevcut pozisyonda başarısızlıklarla sonuçlanacak bazı olumsuz atılımlara maruz kalınacağı anlamına gelir.Kişi çevresindeki insanlar tarafından başarısızlıklarıyla anılacaktır. Aile hayatında da bazı olumsuzluklar yaşanacaktır. Maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağının habercisidir. Çalkantılı aile hayatı rüya sahibini derinden etkileyecektir.

Rüyada Zayıf  Olduğunu Görmek 2 :

Kişinin içinde bulunduğu durumunun tamamen farklı yönde değişmesi demektir. Bu değişim olumlu yönde gerçekleşecektir. Yukarıda bahsettiğim gibi kişinin içinde bulunduğu duruma göre yorumlamak doğru olacaktır. Rüya sahibi hem iş hayatında, hem özel hayatında olumlu değişmelere maruz kalacaktır. İş yaşamında mevki farklılıkları yaşayacak olumlu değişmeler söz konusu olacaktır. Bu rüyayı gören kişi içinde bulunduğu sıkıntılarından tamamen kurtulacak, maddi manevi güzel günler geçirecektir. Gelecek ile alakalı maddi yatırımlara kalkışacaktır. Bu hareketi kişinin gelecekte iyi ki dediği şeyler arasında yer alacaktır.

 

Sema: Okumayı, yazmayı, araştırmayı, insanlarla iletişimi seven, gelişime açık, yenilikçi ve gerçekçi olmayı seven birisiyim. Sade ve yalın olan her şey hoşuma gider. Rüya yorumlamayı küçük yaşlarda anneannemden öğrendim ve bunu sitemde elimden geldiğince sizlerle paylaştım. Her gördüğüm rüyayı not ederek araştırmaktan çok zevk alırdım. Neye işaret eder diye çok merak ederdim. Tecrübelerden de yola çıkarak sizleri de bir kaç kategoride bilgilendirmek istedim. Çoğu rüya yorumum gerçek hayatta yaşanan ve denenmişliklerden oluşmaktadır. Sizlerle paylaştığım her kategori deki yazılarımla ilgili bilmek istediğiniz ne varsa yorum kısmına yazabilirsiniz. En kısa sürede sizlere cevap vererek merak ettiğiniz şeyler hakkında sizlere bilgi vermek isterim. Yazılarımı okuduktan sonra beğeni yapıp puan vermeyi unutmayınız. Gösterdiğiniz ilgiye şimdiden teşekkür ederim.